Information til Jægeren

Her har vi samlet lidt information specifikt til jægeren, så du kan forberede dig på din jagtrejse til Sydafrika.

Rejse med våben

Tilladelser og våbenpapirer:
Hvis du ønsker at tage dit eget våben med til Sydafrika, er der forskellige formularer/våbenpapir der skal udfyldes hjemmefra og medbringes på turen.

For det første skal du have en “Invitation” til jagt fra Hunting Travel. Endvidere er der forskellige type formularer alt efter hvilket flyselskab du kommer til at flyve med. Som noget af det vigtigste skal du have dit våben fortoldet ud-og ind af landet.  Hunting Travel er gerne behjælpelig med at udfylde diverse formularer til din jagttur. Pris kr. 750,- pr. jæger.

Opbevaring af våben og tilbehør under rejsen:
Husk lås og ammunition skal være i din tøjkuffert på rejsen, og at ammunition skal være i ammunitionsboks med lås. Sæt navn, adresse, tlf.nr. og e-mail på boksen. Din riffel skal være i en separat kuffert med navn og adresse ( +lås).

Skydebane

Ved ankomst til jagtområderne er der mulighed for indskydning af riffel på lokal skydebane. Så har du mulighed for efter rejsen at tjekke om riflen er som den skal være, inden jagten for alvor går i gang. 

Det er vigtigt at jægeren er forberedt hjemmefra. Det er altså en god idé at øve skud fra skydestok hvis man ikke er vant til dette, og gerne på længere hold.

Konservator

Efter endt jagt ønsker en stor del af vores jagtgæster at få deres trofæer udstoppet og monteret. Vores oplevelse er, at de bedste til dette arbejde er lokale, da de ved hvordan dyrene ser ud i levende live. Derfor har vi besøgt en del lokale konservatorer (Taxidermy) og har udvalgt de bedste som vi kan anbefale til jer og som vi også selv bruger:

African Artristy Taxidermy
Diana Konservering

Ønsker du/I at besøge konservatoren og se hvordan de udfører deres arbejde og resultater heraf, så er der også mulighed for dette. Her kan du også få bestemt præcist hvordan dine trofæer skal monteres.

Trofætransport

Hunting Tavel har lavet samarbejde med Global Trophy Logistics til transport af vore jagtgæsters trofæer hjem til Danmark.

I er altid velkommen til at kontakte Global Trophy Logistics omkring transport og priser. Endvidere er de også behjælpelig med et tilbud på planlagte trofæer inden afrejse. Vær opmærksom på priserne ift. sejllads og flytransport hjem.

Global Trophy Logistics ApS
Industriområdet 23
8732 Hovedgård
Danmark

Carl Hjort
Email: carl@gtltrophy.com
Tlf.: +45 40513980

Jesper Kyhn
Email: jesper@gtltrophy.com
Tlf.: +45 40513941

Import af trofæer m.v.

Det er kundens eget ansvar at undersøge, hvilke forholdsregler og indførelsestilladelser, der skal iagttages. Arrangøren gør opmærksom på, at nogle af de vildtarter, der kan nedlægges under jagtrejsearrangementerne, kan være omfattet af internationale konventioner og EU-lovgivning, herunder Washington-konventionen samt direktiv (92/118EØF) om indførelse af trofæer. Med mindre andet er aftalt tilfalder kød og skind altid jagtudlejeren. Arrangøren gør opmærksom på, at indførsel af kød og ubehandlede skind ikke er tilladt uden Fødevare-direktoratets tilladelse.


Det er kundens eget ansvar at søge herom hos Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31-33, 2600 Glostrup, tlf. 72276900.

Særlige forbehold

Indførsel af planter, frugt, frø og andre planteprodukter

Det er ikke tilladt at indføre planter, frø, frugt og andre planteprodukter herunder snitblomster fra rejser i lande udenfor EU, uden at disse følges af et officielt plantesundhedscertifikat. Reglerne gælder for rejsende, som medbringer planter og planteprodukter i bagagen eller som en del af deres personlige bagage.

Læs mere her

Afrikansk svinepest

Info og særlige forholdsregler i forhold til afrikansk svinepest for jægere som rejser i udlandet. 

Læs mere her

Europæisk jagtansvarsforsikring

Den europæiske jagtansvarsforsikring dækker væsentligt mere end den danske jagtansvarsforsikring tilknyttet dit jagttegn, der kun dækker skader, der sker under selve jagten. Men har du tegnet den europæiske jagtansvarsforsikring, vil du være dækket af du tager på jagt og til du er hjemme igen – også i Danmark.

Læs mere og tegn denne forsikring her

Tag en snak med dit forsikringsselskab om hvordan du er dækket på, under og efter jagt når du går jagt uden for EU. 

Vores genrelle forretningsbetingelser kan du se her…