Om hunting travel

Hunting Travel består af partnerne Lars Bjerregaard Nielsen og Claus Laustsen samt vores rejseagent Lars Lykke Kristensen. Vi har tilfælles, at vi brænder for at skabe unikke rejser som du sent vil glemme.

Vi er helt enige om at, “Vi kun sælger rejser til steder vi gerne selv vil opleve”

Lars Bjerregaard Nielsen

Lars er til dagligt at træffe på kontoret i Grindsted – hvor der altid er kaffe på kanden. Lars har været i Jagtbranchen siden 1979 og har rejst på 3 kontinenter i over 12 lande. Desuden er Lars, Official Measurer for CIC og Master Measurer for SCI. Så du vil være i trygge hænder hos Lars, når din næste rejse skal planlægges.

Claus Laustsen

Claus elsker simpelthen Sydafrika og er blevet totalt bidt af landet og dets fantastiske natur og dyreliv. Claus er naturligvis også jæger og har nedlagt over 30 forskellige afrikanske arter. Claus bor i Skive og kommer gerne på besøg for en samtale om din næste rejse.

Lars Lykke Kristensen

Lars Lykke Kristensen

Lars er allround jæger – med haglgevær og riffel – og går gerne på jagt i såvel Danmark, de øvrige skandinaviske lande samt Tyskland, Polen og Sydafrika. Lars bor i Haderslev og kommer gerne på besøg hos jagtforeninger eller hos jægere, som ønsker at høre om Hunting Travels mange muligheder og destinationer.