Eastern Cape

Eastern Cape er en yderst spændende destination der byder på unikke safari- og jagtoplevelser. Her tilbyder vi to skønne indkvarteringsmuligheder, den eksklusive 6-stjernede safari lodge “Mountain Lodge” og den nyopførte og komfortable 4-stjernede “River Lodge” begge omgivet af fantastik natur rigt på dyreliv.

Mountain Lodge ******

Den eksklusive 6-stjernede safari lodge er placeret centralt i vores værters eget Klipplaat revir – små tre timers kørsel fra Port Elizabeth International airport. Lodgen er opført på en klippeskråning, hvorfra der er en storslået udsigt over det smukke terræn. I det fjerne ses bjergene, der omkranser Karoo ørkenen. Umiddelbart under lodgen er der en større opstemmet dam, som tiltrækker mange forskellige dyr, som kommer hertil for at drikke. Det gælder bl.a. forskellige antiloper, aber og fugle. Dammen er vandfyldt året rundt, og det er medvirkende til at opretholde en stærk bestand af jagtbare arter i området.

Gæster på lodgen er indkvarteret i individuelle, murede hytter med stråtag, som byder på indretning og al den luksus, som man kan forvente af en 6-stjernet lodge. Alle hytterne er udstyrede med et ildsted, der er åbent til to sider. Soveafdelingen byder på en super komfortabel “king size” dobbeltseng. Her er der også en muret garderobe med indmuret våbenskab. Fra soveafdelingen er der adgang til et stort, luksuriøst badeværelse. Her finder man en stor, rustik bruser opbygget af rå sten samlet på stedet. Der er også et stort badekar, placeret på et podie, så der er frit udsyn til landskabet udenfor. Alle hytterne er udstyret med en velforsynet minibar, og der er gratis WiFi til rådighed i alle lodgens bygninger.

Fra hytterne er der udgang til en privat terrasse, hvor man finder en bruser og en Jacuzzi nedbygget i terrassen. Alle hovedmåltiderne serveres i den fælles lounge – lapa’en. Her finder man bl.a. et stort åbent ildsted og en velforsynet bar, der byder på et stort udvalg af udsøgte vine foruden diverse alkoholiske og ikke-alkoholiske drikke. Udenfor lapa’en er der en stor terrasse der fører ned til en 20 meter lang, såkaldt “infinity” swimming pool, der giver en oplevelse af, at vandet i poolen fortsætter i det uendelige. Lodgen har også et helt unikt, svævende BBQ område i form af en stålkonstruktion, som bogstavelig talt springer ud fra den lodrette klippevæg.

River Lodge ****

Hvis du bor på den 4-stjernede River lodge, vil du have mulighed for at jage 30 forskellige vildtarter på din safari. Du har mulighed for at tilkøbe natjagt og storvildt jagt.

Den nyopførte 4-stjernede safari lodge byder på høj kvalitet med et strejf af luksus til overkommelige priser. Så snart man træder indenfor i et af lodgens komfortable gæsteværelser, føler man sig straks tilpas. Lodgen kan maksimalt huse 10 gæster, indlogeret i de fire rummelige gæsteværelser, som alle har privat bad og toilet. To af værelserne har indbygget pejs. Fra værelserne er der udgang til en stor fælles terrasse placeret tæt på et klippefald, hvor der altid risler en naturlig kilde med frisk, kølig vand, der tiltrækker mange forskellige vildtarter, som kommer til stedet for at drikke. I perioder med regn, skifter det ellers næsten tørlagte vandløb karakter og bliver nu til en brusende lavvandet flod, hvorfra der er udsigt til det smukke landskab med lave bjerge, typiske for Klipplaat reviret.

I lodgens centrale lapa finder man et stort åbent ildsted – og en bar, der er velforsynet med vine og andre alkoholiske og ikke-alkoholiske drikke. De fleste hovedmåltider indtages i lapa’en. Når vejret er til det, indtages måltidet på terrassen – ved poolen eller under det beskyttende stråtag.

River Lodge anses allerede efter relativ kort tid som værende blandt de bedste 4-stjernede jagtlodges i Sydafrika.