Limpopo

Den frodige Limpopo provins byder dig velkommen til paradis på jorden med sine betagende og exceptionelle naturoplevelser. Fra vores to indkvarteringsmuligheder i Limpopo kan du opleve bl.a. Three Rondavels, God’s Window, Kruger Nationalpark og Olifant River Cruise m.fl.

Indkvartering

Palmen

“Palmen” i Phalaborwa er en lille oase omgivet af en frodig palmeskov og to vandhuller hvor områdets dyr ynder at drikke. Huset ligger på et privat område hvor der ånder fred og ro hele døgnet, så man kan komme helt ned i gear og slappe af, stedet er perfekt til et retreat. Poolen eller den udendørs jacuzzi gør, at man kan blive kølet af i løbet af dagen, mens man nyder det dejlige solrige Sydafrika. Slap af på den store terrasse med en Gin/Tonic mens du lytter til frøernes aftensang eller nyd aftenen ved bålet i den flotte “Boma”.

Hovedhuset byder på to dejlige værelser, med i alt 4 sovepladser, indendørs jacuzzi/spa, en rar og behagelig stue samt køkken. Herudover findes der, i tilknytning til hovedhuset, to chalets med hver to sovepladser og eget bad. Alle værelser har aircondition og WiFi. Udenfor er der grill/braii ved den hyggelige lounge på terrassen.

Vores venlige personale står altid klar til at servicere dig under hele opholdet på Palmen. Har du nogle ønsker eller spørgsmål under opholdet så er personalet også behjælpelige.

Ønsker du at jage i Limpopo fungerer Palmen som din base i området hvor der er ca. 45 minutters kørsel til jagtområderne. Jagtområderne i Limpopo giver mulighed for lidt mere specielle arter så som “STOR” Kudu, Bush Buck, Hyæne, Suni, Klippspringer og Red- og Blue duiker.

Seværdigheder i området

God's Window

God's Window

Udkig fra God's Window kan virkelig gøre dig åndeløs i mere end én forstand. Kigget ned i dalen 900 meter under dig er noget for sig. Går du nogle få trin længere op ad Blyde Mountain for du en endnu mere fantastisk udsigt over dalen der breder sig ud med smuk frodig natur.

Berlin falls

Berlin falls

Det smukke Berlin Falls har 60 meter fald og er bestemt en oplevelse. Vandfaldet kan opleves på vej til God's Window. Vandfaldet er opkaldt efter 'Berlin-familien' der har ejet store jordbesiddelser i området.

Boat cruise på
Olifant River

Boat cruise på Olifant River

Nyd et par timers sejlads på floden Olifant River. Her får du mulighed for at opleve nogle af Sydafrikas dyr fra vandet, hvilket giver en helt anden oplevelse end når du møder dem på land i safaribilen.

Kruger Nationalpark

Kruger Nationalpark

Kruger nationalpark er en af verdens dyrerigeste. Den er cirka 350 km lang og 60 km bred, og dækker et areal på cirka 20.000 km², hvilket svarer til det dobbelte af Sjælland og Fyn tilsammen.

Three Rondavels

Three Rondavels

The Three Rondavels er opkaldt efter de tre rondeller som er meget specielle. I bunden flyder Blyde River gennem Blyde River Canyon. Med sine 25 km er Blyde River Canyon den tredie største i verden. Den lokale stammeleder har efter sigende givet de tre rodeller navne efter sine koner.

Harrie's Pancakes
Graskop

Harrie's Pancakes

Turen på panoramaruten kan sluttes med et stop i den lille by Graskop hvor det kan anbefales at frokosten indtages på den berømte Harrie's Pancakes. Her serveres pandekager i alle afskygninger med både salt og sødt.