Limpopo

Limpopo provinsen byder dig velkommen til paradis på jorden med sine betagende og exceptionelle naturoplevelser. Fra vores to indkvarteringsmuligheder i Limpopo kan du opleve bl.a. Three Ronfavels, God’s Window, Krüger Natonalpark og Olifant River Cruise m.fl.

Indkvartering

Palmen

”Palmen” i Phalaborwa er en lille oase omgivet af en frodig palmeskov og to vandhuller hvor områdets dyr ynder at drikke. Huset ligger på et privat område hvor der ånder fred og ro hele døgnet, så man kan komme helt ned i gear og slappe af, stedet er perfekt til et retreat. Poolen eller den udendørs jacuzzi gør at man kan blive kølet af i løbet af dagen, mens man nyder det dejlige solrige Sydafrika. Slap af på den store terrasse med en Gin/Tonic mens du lytter til frørenes aftensang.

Booker man Palmen er der mulighed for self-service hvor du selv står for madlavning og daglig rengøring, men vil du gerne slippe for det huslige er det selvfølgelig muligt at tilvælge forskellige services.

Indendørs byder huset på fire dejlige værelser, med i alt 8 sovepladser. Alle værelser har aircondition og eget badeværelse. En rar og behagelig stue. Et veludstyret køkken med stort køleskab og fryser. Der er internet i hele huset. Udenfor er der grill/braii ved den hyggelige lounge på terrassen.

Skal man en tur til byen (10 min.) eller Kruger Nationalpark (20 min.) kan dette gøres i den til huset hørende Range Rover. Vi har sørget for kølebokse som du kan medring på udflugter til forfriskninger.

Skala Game Reserve

Denne unikke lodge ligger midt i et 6500 hektar stort jagtområde tæt ved Selati River. Lodgen ligger flot placeret midt i terrænet på et højdedrag, med en fantastisk udsigt. Er du heldig får du måske øje på en Kudu mens du nyder din morgenmad på lodgens terrasse eller panorama dining room.

Værtsparret, som tager hånd om jeres rejse til dette område er Janine og George Taylor som er meget dedikeret til opgaven, så her er man i trygge hænder.

Seværdigheder i området

God's Window

God's Window

Udkig fra God's Window kan virkelig gøre dig åndeløs i mere end én forstand. Kigget ned i dalen 900 meter under dig er noget for sig. Går du nogle få trin længere op ad Blyde Mountain for du en endnu mere fantastisk udsigt over dalen der breder sig ud med smuk frodig natur.

Boat cruise på
Olifant River

Boat cruise på Olifant River

Nyd et par timers sejlads på floden Olifant River. Her får du mulighed for at opleve nogle af Sydafrikas dyr fra vandet, hvilket giver en helt anden oplevelse end når du møder dem på land i safaribilen.

Krüger Nationalpark

Krüger Nationalpark

Kruger nationalpark er en af verdens dyrerigeste. Den er cirka 350 km lang og 60 km bred, og dækker et areal på cirka 20.000 km², hvilket svarer til det dobbelte af Sjælland og Fyn tilsammen.

Three Rondavels

Three Rondavels

The Three Rondavels er opkaldt efter de tre rondeller som er meget specielle. I bunden flyder Blyde River gennem Blyde River Canyon. Med sine 25 km er Blyde River Canyon den tredie største i verden. Den lokale stammeleder har eftersigende givet de tre rodeller navne efter sine koner.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
LAD OS HOLDE KONTAKTEN!Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom først til gode rejsetilbud