Free state

Free State provinsen ligger midt i det store Sydafrika. Provisen byder på mange forskellige oplevelser. Vi kan byde dig velkommen til ophold på Hunting Travel Game Lodge, hvor vores dygtige og venlige personale står klar til at forkæle dig. Lodgen og den omkringliggende natur med sit fascinerende dyreliv kommer du ikke uden om. Et helt fantastisk sted vil du sent glemme.

Indkvartering

Hunting Travel Game Lodge

Hunting Travel Game Lodge ligger blot 45 minutters kørsel fra Kimberley Lufthavn i et utrolig smukt naturområde, der omfatter både bjerge, tæt bush og åben savanne.

Fra den fantastiske lodge, der blev opført i 2020, kan man nyde den betagende udsigt over området. Hver aften kan man opleve den sceniske sydafrikanske solnedgang fra terrassen. Stedet emmer af fred og ro, hvilket giver mulighed for afslapning og afstresning i nærkontakt med den sydafrikanske natur og dyreliv. Den komfortable lodge har en dejlig lapa og fire chalets (gæstehuse) med plads til to personer i hver – alle med naturen lige uden for døren.

Stedet er perfekt for jægere, som rejser med familie og venner, der også ønsker at komme tæt på naturen. Ledsagere er velkomne til at tage med og opleve jagterne, på den måde kan man virkelig blive bekendt med de spændende naturigdomme i området.

Der lever over 25 forskellige vildtarter i området og trofækvaliteten er i top.

Lodgen er selvforsynet med strøm og man vil derfor ikke opleve strømsvigt, som man kan opleve andre steder i Afrika. Alle charlets og lapaen er isoleret så der er svalt i den varme tid og man kan holde varmen på årets køligere måneder.

 

Oplevelser i området

The Big Hole

The Big Hole

Den nu inaktive mine i Kimberley City har fået tilnavnet der er til at huske, The Big Hole, da hvad der i dag er tilbage af mange års minedrift på stedet er et kæmpemæssigt hul i jorden. Hullet anses for at være verdens største hul udgravet af mennesker. I The Big Hole museet kan man opleve hvordan minedriften har fungeret gennem tidens løb og vil få indblik i hvordan den fungerer i dag. Man vil også få lov at se nogle af de fantastiske diamanter der er udvundet i Kimberley.

Helikopterflyvning over savannen

Helikopterflyvning over savannen

Oplev savannen og dyrene fra fugleperspektiv. Det er virkelig en spændende oplevelse at flyve over savannen i helikopter. Til dem som ikke før har prøvet at lette fra jorden i en helikopter er dette også en unik oplevelse i sig selv.

Besøg løverne

Besøg løverne

På denne løvefarm som man kalder det i daglig tale, opdrætter man med den største forsigtighed løver med henblik på at rehabilitere løver til den fri natur. På farmen er det mulig at opleve fodringstid hvor man kan komme helt tæt på løverne. Løverne er langt fra tamme og lever i enorme indhegninger, så det er ikke hver dag man ser dem, men de holder sig til når der er mad.