Free state

Free State provinsen ligger midt i det store Sydafrika. Provisen byder på mange forskellige oplevelser. Vi kan byde dig velkommen til ophold på Amakulu Game Lodge, hvor vores dygtige og venlige personale står klar til at forkæle dig. Lodgen og den omkringliggende natur med sit fascinerende dyreliv kommer du ikke uden om. Et helt fantastisk sted vil du sent glemme.

Indkvartering

Amakulu Game Lodge

Amakulu Game Lodge er en unik perle midt på den afrikanske savanne. Herfra kan du opleve
Sydafrikas natur og dyreliv helt tæt på. En afslappet atmosfære gør, at du kommer ned i tempo og kan nyde opholdet med familie, venner eller  andre gæster. Den omkringliggende natur egner sig fint til gåture, hvor man kan nyde Kuduer, Nyalaer og 23 andre dyrearter der holder til rundt om lodgen. Tag en dukkert i den svalende pool, efterfulgt af en drink på din private veranda eller i baren, og som den perfekte afslutning på dagen kan du nyde det betagende syn af den sydafrikanske solnedgang efterfulgt af en stjernefyldt nattehimmel.

På Amakulu Game Lodge er det muligt enten at bo i de hyggelige huse med stråtag som ligger i forbindelse med fælleshuset den såkaldte Lapa. Vil du gerne være endnu tættere på naturen kan du også vælge at bo i teltcampen.

I Amakulus luksuriøse teltcamp er det næsten som at sove i det fri. Du vil kunne høre dyrene, der pusler rundt omkring og mærke den første morgensol, når den rammer teltdugen i  morgenstunden. Der er alt, hvad du skulle få brug for i teltene.

Uden for døren er en dejlig hævet træterrasse, hvor man kan sidde og nyde et glas af den lokale vin og se den flotte solnedgang.

Oplevelser i området

The Big Hole

The Big Hole

Den nu inaktive mine i Kimberley City har fået tilnavnet der er til at huske, The Big Hole, da hvad der i dag er tilbage af mange års minedrift på stedet er et kæmpemæssigt hul i jorden. Hullet anses for at være verdens største hul udgravet af mennesker. I The Big Hole museet kan man opleve hvordan minedriften har fungeret gennem tidens løb og vil få indblik i hvordan den fungerer i dag. Man vil også få lov at se nogle af de fantastiske diamanter der er udvundet i Kimberley.

Ballonflyvning over savannen

Ballonflyvning over savannen

Oplev savannen og dyrene fra fugleperspektiv. Det er virkelig en oplevelse at flyve over savannen i luftballon. Ballonen svæver lydløst hen over stepperne så dyrene bliver ikke bange. Til dem som ikke før har prøvet at lette fra jorden i en luftballon er dette også en helt speciel oplevelse i sig selv. Slut turen med solnedgang og en drink.

Besøg løverne

Besøg løverne

På denne løvefarm som man kalder det i daglig tale, opdrætter man med den største forsigtighed løver med henblik på at rehabilitere løver til den fri natur. På farmen er det mulig at opleve fodringstid hvor man kan komme helt tæt på løverne. Løverne er langt fra tamme og lever i enorme indhegninger, så det er ikke hver dag man ser dem, men de holder sig til når der er mad.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
LAD OS HOLDE KONTAKTEN!Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom først til gode rejsetilbud