Kom godt afsted!

Vi vil gerne sikre vores gæster en problemfri rejse, derfor har vi lavet denne side som I bør læse igennem inden i skal afsted. Her kan i blive klog på alt det du bør vide inden du rejser hjemmefra.

Fly

Hunting Travel har et samarbejde med Unitas Rejser, Silkeborg, hvor vi booker vores flybilletter.

Her har vi mulighed for at få reserveret pladser og få påført våben på flybilletten.

Vi hjælper med at tjekke hvilket flyselskab, der kan levere de bedste afgange og priser.

For yderligere information kan vi henvise til Unitas Rejser:

Unitas Rejser A/S
Glarmestervej 20 A
DK-8600 Silkeborg
Tlf:  +45 8723 1250

Bagage

Hold øje med at vægten af din bagage og håndbagage ikke overskrider den vægt tilladt ved flyselskabet. Tjek på flybilletten (eller på flyselskabets hjemmeside) hvor meget din bagage må veje.

Husk at mærk alt din bagage med tydelig navn, efternavn, adresse og hjemland.

Jægere:
Bundstykke / lås samt ammunition skal være i en tøjkuffert og riffel skal være i en riffelkuffert med lås på (EU bestemt).

Ammunition skal være i en lille boks (plast eller aluminium), med navn, adresse og med lås. De kan lave det om i Sydafrika, hvor de vil have ammunition og bundstykke sammen med riflen.

For jægere som har våben med, er det muligt at tilkøbe en ekstra kuffert via selskabets hjemmeside. Ved indtjekning er det også muligt at købe en ekstra kuffert (15 kg) til sin riffel. De forskellige flyselskaber tager  pt. ca. Euro 100,- for dette pr. vej. (tjek selskabets hjemmeside). Indenrigsfly i Sydafrika tager pt. ca. R 300 pr. tur.

Se endvidere bagageregler for de enkelte flyselskaber herunder:

OBS! – for alle flyselskaber gælder det at man skal huske sit våbenpas!

 

Information til rejsende om indførsel af fødevare TIL Danmark i forbindelse med Afrikansk Svinepest – læs her.

Vaccinationer

Amakulu Game Lodge ligger i et malariafrit område og nødvendige vaccinationer er derfor begrænset til: 

Difteri-tetanus (Stivkrampe) 
Hepatitis A (Smitsom leverbetændelse type A)

Amakulu Travel anbefaler altid, at den rejsende kontakter egen læge inden afrejse, for at få foretaget de nødvendige vaccinationer og for at få råd, vejledning og opdateret vaccinationsinformation.

Hovedsageligt foregår vores arrangementer i malariafrit område, men vi foreslår at I kontakter Danske Lægers Vaccinations Service. De kan informere jer yderligere, hvis I er i tvivl om hvordan I skal forberede jer på jeres rejse til Sydafrika.
Tlf.: 70 25 90 40

Hvis opholdet kombineres med en rejse til andre egne af Afrika, anbefales det at søge information om forholdene dér og får foretaget de nødvendige vaccinationer. For yderliger information henvises de til Statens Serum Institut (ssi.dk) og Danske Lægers Vaccinations Service (dlvs.dk), som vi har et samarbejde med. Ellers se sikkerrejse.dk.

Når man bruger vores henvisning til Danske Lægers Vaccinations Service, får man udleveret en værdikupon ved køb af rejsevaccination.

Det er er den rejsendes EGET ansvar at sikre sig den korrekte information om vacciner i forbindelse med rejsen. Amakulu Travel står ikke til ansvar for oplysningerne.

 

Under 18år?

Ingen under 18 år kan foretage indrejse i Sydafrika uden at være i besiddelse af en original fødselsattest. Heller ikke selvom barnet/den unge rejsende er i selskab med sine forældre. Disse regler trådte i kraft d. 1. juni 2015.

Forskellige interessenter i turistindustrien i Sydafrika, herunder den sydafrikanske rejsebureauforening, har siden reglerne blev præsenteret, arbejdet imod indførelsen af reglerne, som man mener vil medføre en kraftig nedgang i antallet af turister og ikke have nogen effekt på trafficking og bortførelser.

Derfor SKAL du medbringe originale dokumenter, og bemærk at der ud over fødselsattest, skal medbringes gyldige tilladelser, skilsmissepapirer, dødsattester m.v., såfremt barnet/den unge kun rejser med én forældre eller f.eks. bedsteforældre. 

Fra den Sydafrikanske ambassade i København forlyder det, at dokumenterne skal være originale og ikke kopier. Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) er i øjeblikket ved at finde ud af, om kopier evt. kan tillades alligevel, men i skrivende stund skal rejsende altså medbringe originale papirer. 

Sydafrikas Home Office har udgivet en brochure om de nye indrejseregler, for børn og unge under 18 år.  Læs mere her.

Har du spørgsmål til indrejsereglerne, er du velkommen til at kontakte sekretariatet ved DRF på drf@travelassoc.dk eller 3535 6611 

Beklædning

Hvad skal du pakke? Klik her for vores opdaterede pakkeliste.

Jægere:
Benyt dit normale jagttøj – gerne camoflagetøj – traditionelt khakifarvet jagttøj er nemmere for dyrene at få øje på.

Det samme gør sig gældende med fodtøj. Sørg for at støvlerne er gået til – ellers risikere du at få mange vabler.

Der er gode muligheder for at købe jagttøj/ekstra tøj i Sydafrika til fornuftige priser.

Check altid vejrsituationen så tøjet passer årstiden – I Afrika er sommer/vintertid omvendt af Danmark.

Hvis man er i tvivl, så ring til kontoret, så afhjælper vi alle tvivlsspørgsmål

Drikkepenge

I Sydafrika er det en del af kulturen, at man giver servicepersonale drikkepenge, f.eks. når man handler eller er ude og spise (ca. 10%).

På Amakulu Game Lodge anbefaler vi følgende til vore ansatte:
– Safarigæst eller ledsager: R 500,- til 700,- pr. gæst.
Jæger: R 1.800,- til 2.000,- pr. jæger for 4-5 dages jagt.

Gør det nemt! – Sæt jeres drikkepenge på slutafregning, så fordeler vi drikkepengene blandt alle ansatte.

Drikkepenge til den professionelle jæger (PH), her anbefaler vi R 1.000,- pr. jæger 1:1 og R 500,-  pr. jæger 2:1 for 4-5 jagtdage – afregnes direkte til PH’en.

Vores genrelle forretningsbetingelser kan du se her…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
LAD OS HOLDE KONTAKTEN!Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom først til gode rejsetilbud