GODT NYTÅR OG GODE NYHEDER!

VI GLÆDER OS TIL 2022

Det er den tid på året, hvor vi både kigger tilbage og ikke mindst frem.

2021 blev ikke det år vi havde forestillet os
I den første halvdel var igen ramt af Corona, som betød mindre rejseaktiviteter til især Sydafrika, hvorimod der var bedre muligheder for at sende jægere til Polen.

Messen på Brahetrolleborg
Her havde vi en super flot stand i samarbejde med Amakulu Safari, Selected Hunting og Global Trophy Logistics. Det blev lige den messe vi havde ønsket os, der var nemlig stor lyst til igen at komme afsted ud i verden.

Omnikron varianten
Her i december har vi igen sagt ØV og kløet os i håret (eller det som er tilbage heraf) – for hvad sker der med den nye Corona variant? Lige nu er det dog mulig at komme til Sydafrika, da udenrigsministeriet den 22/12 ændrede deres rejsevejledning til Sydafrika fra Rød til Gul. Men vi holder os løbende orienteret.

Nyt navn – nye spændende tiltag
Vi har også her i efteråret skiftet navn til Hunting Travel – men det er fortsat Claus og Lars, der er jeres rejseagenter med kontor i Grindsted. Amakulu Safari ved Kimberley er fortsat vores dygtige leverandør af jagt- og safarirejser i dette område, hvor det er Hettie og John Ekkenberg der er vores erfarne og dygtige værtspar. Amakulu Safari er kendt for gode oplevelser, suveræn service og attraktive trofæpriser. Amakulu Game Lodge har også udvidet, så farmen nu er på over 3000 ha. Og der er 16 km fra den ene hjørne- og til det andet.

Der er udsolgt frem til april 2022 på Amakulu Game Lodge.

NYHEDER I VORES REJSEPROGRAM

Eastern Cape
Vi er utrolig glade og stolte over at kunne udvide vores rejseprogram i Sydafrika.
Vi kan nu også tilbyde rejser til smukke Eastern Cape med ophold på enten den smukke River Lodge eller den Luksuriøse seksstjernede Mountain Lodge – når kun det bedste er godt nok.

Mountain lodge er et utrolig skønt sted skabt af familien Jensen, der for 11 år siden valgte at flytte til Sydafrika. Stedet er også et fantastisk jagt- og naturområde med rigt på vildt, som skyldes en imponerende forvaltningsplan, hvor der er taget højde for selv den mindste detalje – blandt andet de mange flotte vandhuller, som er så vigtig for liv.

Både River og Mountain lodge er udsolgt frem til midten af april 2022.

Læs mere her

Limpopo
Vi ser frem til også at kunne tilbyde jer rejser i Limpopo provinsen, her bliver der flere muligheder.

Huset i Phalaborwa, som vi kalder “Palmen”, ligger i et frodigt område ved Phalaborwa og er omgivet af palmer. Dette moderne “sommerhus” har plads til 8 gæster og kan bruges som base for de mange muligheder der er i området.
Som f.eks. Krüger Nationalpark, sejllads på Olifant River, seljlads på Blyde River, tur ind i Drakes bjergene eller som udgangspunkt for jagt i området.

Skala Game Reserve er en helt ny moderne lodge, som stod klar i sommeren 2021. Her er der fire bungalows med plads til 8-10 gæster. Lodgen ligger velplaceret med en skøn udsigt over området og med jagt lige uden for døren i et område på 6500 ha. Det er tæt bush, så det bliver godt jagt.

Værtsparret, som tager hånd om jeres rejse til Limpopo området er Janine og George Taylor som er meget dedikeret til opgaven, så her er man i trygge hænder.

Læs mere her

KONSERVATOR – NYT SAMARBEJDE

Vi kan nu tilbyde jer at få udstoppet jeres dyr hos DIANA Konservering – Når trofæmontering er kunst.
Kig forbi Showroomet i Grindsted, hvor I kan se et udvalg af monteringer
Vi klarer alt for jer og holder jer underrettet undervejs i forløbet. Fra de lander hos Diana Konservering til de er klar til at bliver pakket, går der ca. 7 mdr.

De allerbedste hilsener til Jer og med ønsker om et godt nytår.

Knæk & Bræk
Claus & Lars

FØLG MED PÅ FACEBOOK!
– her opdaterer vi løbende med nye små historier