Vejret i Sydafrika

De fire årstider

Efterår (marts-maj)
Starten af perioden er varm og frodig. Omkring maj/juni måned falder bladene af træerne og græsset visner. I april kan man stadig sidde ude i nattetimerne uden sweater. 

Temperaturen ligger på 17-25 grader i dagstimerne og ca. 5-12 grader om natten.

Vinter (juni-august)
Ubetinget den bedste årstid for jagtsafari. Perioden er tør og kold. Græsset er næsten visnet helt væk og der er ingen blade på træerne. Det er let at finde dyr, selv de mere sjældne arter har svært ved at skjule sig. Til gengæld er aftenerne kølige, så vi spiser omkring bålet, eller opholder os i den hyggelige indendørs lapa foran pejsen.

Temperaturen ligger på 18-24 grader i dagstimerne og ca. 0-10 grader om natten. Nogenlunde som en dansk sommer.

Forår (september-november)
Foråret er en af de smukkeste tider i Sydafrika. Græsset begynder at gro og træer og blomster springer ud. Perioden er tør og varm, især i slutningen, og i denne periode ses rigtig mange dyr.

Temperaturen ligger på 22-28 grader i dagstimerne og ca. 12-17 grader om natten.

Sommer (december-februar)
Sommermånederne kendetegnes ved, at der er varmere og der kommer mere nedbør. Hvis man kan tale om en regntid, så ligger den i december og februar. Det er dog ikke sådan, at det regner i flere dage. Der kommer som regel et par voldsomme, men korte byger sidst på eftermiddagen eller i løbet af natten.

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
LAD OS HOLDE KONTAKTEN!Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom først til gode rejsetilbud