Information til Jægeren

Her har vi samlet lidt information specifikt til jægeren, så du kan forberede dig på din jagtrejse til Sydafrika.

Rejse med våben

Tilladelser og våbenpapirer:
Hvis du ønsker at tage dit eget våben med til Sydafrika, er der forskellige formularer/våbenpapir der skal udfyldes hjemmefra og medbringes på turen.

For det første skal du have en “Invitation” til jagt fra Amakulu Travel. Endvidere er der forskellige type formularer alt efter hvilken flyselskab du kommer til at flyve med. Som noget af det vigtigste skal du have dit våben fortoldet ud-og ind af landet. Amakulu Travel er gerne behjælpelig med at udfylde diverse formularer til din jagttur. Pris kr. 500,- pr. jæger.

Opbevaring af våben og tilbehør under rejsen:
Husk lås og ammunition skal være i din tøjkuffert på rejsen, og at ammunition skal være i ammunitionsboks med lås. Sæt navn, adresse, tlf.nr. og e-mail på boksen. Din riffel skal være i en separat kuffert med navn og adresse ( +lås).

Skydebane

Amakulu Game Lodge har egen skydebane, med afstande fra 50 meter og op til 200 meter. Så efter rejsen kan du komme på skydebanen og tjekke at riflen er som den skal være, inden jagten for alvor går i gang. 

Vi skyder normalt på afstande fra 40 til 200 meter.

Det er vigtigt at jægeren er forberedt hjemmefra. Det er altså en god idé at øve skud fra skydestok hvis man ikke er vant til dette, og gerne på længere hold.  Vi bruger ViperFlex skydestokke (4 ben).

Konservator

Efter endt jagt ønsker en stor del af vores jagtgæster at få deres trofæer udstoppet og monteret.  Vores oplevelse er, at de bedste til dette arbejde er lokale er ved hvordan dyrene ser ud i levende live.

Derfor har vi besøgt en del lokale konservatorer (Taxidermy) og har udvalgt de bedste som vi kan anbefale til jer og som vi også selv bruger, nemlig Africa’s Best Taxidermy som har deres værksted i Kimberley.

Ønsker du/I at besøge konservatoren og se hvordan de udfører deres arbejde og resultater heraf, så er der også mulighed for dette. Her kan du også få bestemt præcist hvordan dine trofæer skal monteres.

Trofætransport

Hunting Tavel har lavet samarbejde med Global Trophy Logistics til transport af vore jagtgæsters trofæer hjem til Danmark.

I er altid velkommen til at kontakte Global Trophy Logistics omkring transport og priser. Endvidere er de også behjælpelig med et tilbud på planlagte trofæer inden afrejse. Vær opmærksom på priserne ift. sejllas og flytransport hjem.

Global Trophy Logistics ApS
Industriområdet 23
8732 Hovedgård
Danmark

Carl Hjort
Email: carl@gtltrophy.com
Tlf.: +45 40513980

Jesper Kyhn
Email: jesper@gtltrophy.com
Tlf.: +45 40513941


Hvis I ønsker at bruge en af de andre transportfirmaer der er på markedet, er I meget velkomne til dette. Her sørger I selv for aftalerne samt ansvar.

Vores genrelle forretningsbetingelser kan du se her…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
LAD OS HOLDE KONTAKTEN!Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom først til gode rejsetilbud