Gæstebogen

Har du været på rejse med Hunting Travel så efterlad gerne en hilsen her på siden, så kan fremtidige rejsende læse din beretning.

Læs indlæggene her...

Vil du tilføje et indlæg til gæstebogen? Se nederst på siden her

Zebra montering
Det kan varmt anbefales at tage på jagtrejse med Amakulu Travel. Efter flere messeture, bestemte vi, at vi skulle rejse med Amakulu Travel. Jeg (Pia) havde et stort ønske om en zebra, og lavede en god aftale med John. Det var et ekstra køb, til vores messe pakke. Vi blev modtaget i lufthavnen af John og Henrico. En overnatning i Johannesborg, på tur med svævebane, marked og et fantastisk indblik af afrikansk kultur og en hel dag i Pilanesberg Nationalpark – indkvartering i telt, kan anbefales 🙂
På skydebane, møde med Hettie og et fantastisk personale, man kan kun føle sig hjemme.
Vores næste tur er bestilt, vi glæder os til at blive forkælet af et fantastisk værtspar, Hettie og John.
TAK og vi ses!
De kærligste hilsner
Pia og Holger, Silkeborg
TAK - Så er trofæene afhentet og en fantastisk god jagttur er hermed afsluttet. En stor TAK til Amakulu - især Claus som arrangerede det - og alle på Amakulu Game Lodge med John og Hettie. Fik skudt alle de dyr jeg ønskede og lidt flere til.
Det blev lidt dyrere og meget bedre end forventet, også fik vi endog set Britta Nielsens gamle hus - en stor oplevelse. Alt i alt en kanon god tur med masser af oplevelser, kulturlandsby, svævebane, gamle miner der er omdannet til narturoplevelser og meget mere til. TAK
Peter Jeppesen, Ikast
Det var vores tredje jagtrejse til Sydafrika - den første med Amakulu. Og absolut den bedste. Vi følte os i gode hænder lige fra start til slut. Riflerne blev indskudt således, at der ikke skulle kompenceres for afstand, og der var skaffet en links riffel til Birgitte. Ingen kom på jagt, før man følte sig helt trygge. Vores PH, gjorde et stort arbejde for en god jagtoplevelse og gav os viden om dyr og skin, som vi ikke kendte til. Vi blev ligeledes godt modtaget på fremmede arealer. Ophold og forplejning var i særklasse. Selskabet var ikke større, end at alle kunne komme til orde ved middagene. Vores værtspar og PH spiste med, og det var en rigtig god måde at slutte dagen på. Der blev hele tiden fulgt op på, om alt var OK.

Vi kan kun anbefale Amakulu. Tak til John, Hettie , deres stab og vores ph, Kabous
På gensyn 🙂
Birgitte og Bjarne Sigvardsen
Er lige kommet hjem fra en fantastisk jagtferie hos Amakulu. Alt var bedre end forventet, fantastisk jagt, lækker hytter, spændende og ekstremt velsmagende mad, et service niveau ud over det normale. Vi er dybt taknemmelig for at Hettie og John og alle de ansatte var med til at give os en oplevelse, vi aldrig vil glemme. Stedet kan stærkt anbefales.
Mvh. Tonni og Bo
Kan kun anbefales, dejligt sted, perfekt mad, servicen er i top findes ikke bedre, rigtig god jagt, dejlige mennesker at være sammen med.
Vi glæder os til at se jer snart igen, det er så tredje gang.
Kærlig hilsen Bente og Aage Jungersen
Et stort tak for en fantastisk uge.

Vi var 4 M/K afsted, 1 jæger, 1 ledsager og 2 voksne børn.
Det var en fantastisk uge fra start til slut, en oplevelse vi sent glemmer.

Vi bookede turen efter et besøg på en messe, og ud over messen, havde vi intet kendskab til Amakulu, vi kendte ingen som havde benyttet selskabet, men blev enige om at tage chancen, og det har vi absolut ikke fortrudt. Indkvarteringen var rigtig hyggelig, rengøring/service helt i top, maden absolut fantastisk, og alt personale inkl PH'erne, var rigtig søde og hjælpsomme.

Men især værterne John og Hettie, skal have en kæmpe tak for at gøre det til en tur vi sent glemmer, og som vi absolut godt kunne overveje at gentage igen om nogle år.

Alt var utroligt professionelt, og vi som ledsagere havde rig mulighed for masser af fantastiske opleveler med dyrene, mens jægerne var på jagt. Vi var ligeledes en dag inde i Kimberley, hvor en af PH'erne var med os, så det var helt trygt at færdes rundt, og vi oplevede ingen ubehageligheder af nogen som helst slags på hele turen.

Og rent jagtmæssigt, blev alle forventninger til turen opfyldt over forventning, og John's indstilling til dyrenes velfærd er i en klasse for sig selv. Der var et par uheldige anskydninger, men til trods for det, blev der gået all in, og begge dyr blev fundet, og aflivet i løbet af få timer, til stor glæde for både personale, jægere og ledsagere.

Den yngste af vores drenge, er autist, og han forlod lodgen med tårer i øjnene fordi det var så svært at sige farvel, og efter hjemkomst, sagde han at det var den bedste tur han nogensinde har været på, og det fra en ung mand som sjældent sætter ord på sine følelser oplevelser. Så vi kan varmt anbefale kommende gæster en tur med Amakulu travel, det vil i ikke fortryde.
Kærlig hilsen Andreas, Alexander, Phillip og Carina
En stor TAK til Hettie og John for at have skabt rammerne for en fantastisk ferieoplevelse i Sydafrika både i Pilanesberg Nationalpark og et ”kig” i Sydafrikas folklore ! En særlig tak til Henrico der begejstret- og meget vidende, berigede os om Sydafrikas fauna og flora og førte os rundt til den ene åbenbaring efter den anden. Amakulu Lodge er ren og skær luksus uden at være ”for meget”. Hertil kommer et fantastisk venligt personnale. Besøg Amakulu Game Lodge !!!
Eva & Bent

Udfyld formularen,  så vil dit indlæg blive vist her på siden. Vi ser frem til at høre fra jer!


    &nbsp

    Tilføj et billede fra din tur til din hilsen (valgfrit)

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart
    LAD OS HOLDE KONTAKTEN!Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom først til gode rejsetilbud